About Baud

Genomineerde Groene Mug BokaalMijn naam is Baud Schoenmaeckers. Ik ben founder van Synergos Communicatie en het Seinwezen in Haarlem. Na mijn studie communicatiewetenschap-pen ging ik schrijven en communicatie-advies geven. Ik verdiepte me al snel in het klimaat en richtte daartoe het communicatiebureau Synergos Communicatie op. In de jaren 90 kocht ik met een groep investeerders een verwaarloosde spoorwegloods in Haarlem. Deze werd duurzaam verbouwd en biedt inmiddels onderdak aan 8 bedrijven. In de 7 zalen vergaderen zeer regelmatig bedrijven en organisaties. Het Seinwezen biedt onderdak aan een kleinere groep flexwerkers.

Onlangs zei een collega over mij: “Baud kenmerkt zich vooral als een people manager en een verbinder pur sang in het Haarlemse duurzame circuit. Hij is meer geïnteresseerd in het sociale aspect van duurzaamheid dan in het materiële aspect.”

Omdat ik Vlaamse roots heb publiceer ik  op dit blog met de geuzenaam Vlaamseschoen. Regelmatig reis ik naar Afrikaanse landen om mijn neef te ontmoeten, te schrijven of trainingen of iets dergelijks op te zetten voor vluchtelingen.

Advertenties